HOVERING PERCEPTION

Publisert den
Hovering Perception
Stilte ut denne for første gong på Galleri Elvetun i Sykkylven 2012. I 2013 var den med på Årsutstillingen i kunstindustrimuseet i Oslo. 2. påskedag monterer vi den opp mellom dei raude boligblokkene i Rådyrveien Borettslag på Veitvet. For påska 2021. For håpet. For bornet i oss alle.

Foto: Geir Morten Brungot

Om du kjem til Rådyrveien i morgon, hald 2 meter avstand til andre. 

Hovering Perception
Exhibited this for the first time at Galleri Elvetun in Sykkylven 2012. In 2013 exhibited at årsutstillingen in the art industry museum, Oslo. 2nd day of easter we will mount it between the red apartment blocks in Rådyrveien Borettslag on Veitvet. For Easter 2021. For hope. For the kid in all of us.

If you come to Rådyrveien tomorrow, keep 2 meters distance.